Legetøj Indsamlet Til Børnene I Ggaba

Så er vi på vej til Uganda

Torsdag den 31. december 2015

Onsdag rejste Sidsel til Uganda, hvor hun skal tilbringe nytåret sammen med Betty og børnene i Ggaba. Lørdag kommer Eva, der skal med for første gang for at hjælpe på projektet, også derned, og så venter der nogle travle dage, hvor der skal holdes en masse møder med lokale organisationer og folk, der kan hjælpe med at fremtidssikre Support Disabled Children GGABA.

Med sig til Ggaba havde Sidsel en taske med intet mindre end 20 kilo tøj til børnene. Det er tøj, som vi har fået sponsoreret, og det kommer til at gøre så meget gavn hos de handicappede børn og unge. De er ikke vant til at få særlig mange ting, fordi deres familier er fattige, så nyt tøj er højt på ønskelisten.

Indsamlet Tøj Til Børnene I Ggaba
Med sig til Ggaba havde Sidsel en taske med intet mindre end 20 kilo tøj til børnene.

Samtidig har nogle af projektets danske støtter også hjulpet til, at vi kan tage to poser med legetøj og udviklingsredskaber med til børnene. Her er både massagebolde, tegneredskaber, krammepuder, rangler og en masse andet, som kan hjælpe børnene i deres udvikling.

Vi ønsker alle Jer, der følger med, et rigtig godt og lykkebringende nytår. Husk at I kan hjælpe børnene via vores Caremaker-indsamling - det er den bedste gave, vi kan give dem!

Sidsel

Vi ønsker alle Jer, der følger med, et rigtig godt og lykkebringende nytår. Husk at I kan hjælpe børnene via vores Caremaker-indsamling - det er den bedste gave, vi kan give dem!