Elever Nørgaards Højskole Hjælper

Ggabas handicappede børn får en hånd af højskoleelever

Fredag den 18. marts 2016

Kan man redde verden på en enkelt dag? Måske ikke, men man kan i hvert fald gøre en kæmpe forskel.

Det var lige nøjagtig, hvad Nørgaards Højskole i Bjerringbro gjorde, da de i sidste uge valgte at arrangere en dag med aktiviteter for alle interesserede - familier og folk i området - til fordel for to projekter, hvoraf det ene var Support Disabled Children Ggaba.

Et af deres valgfagshold, "Verdensredderne", stod for dagen, som de havde valgt at kalde en ”Forårsdag”. Og det var faktisk en dejlig forårsdag med masser af sol og godt humør.

Dagen startede med et oplæg fra Sidsel om projektet i Uganda. Hun fortalte om børnene, og om hvad projektet tilbyder de handicappede og deres familier af muligheder.

Her blev der også lagt vægt på, at selvom det kan virke uoverskueligt at hjælpe ude i verden, fordi der er så mange, der har brug for, at vi gør noget, så skal man huske, at selv et lille initiativ kan betyde en verden til forskel for dem, man hjælper.

Efter frokost gik aktiviteterne i gang; førstehjælp, kreativt værksted, klatring, mountainbike og en masse andre aktiviteter rundt på skolen. En af eleverne agerede gademusikant med sin guitar og guitar-kasse og samlede ind. Danseholdet lavede opvisning og et af musikholdene spillede koncert for at samle penge ind.

Vi er så glade for, at højskolen havde valgt børnene i Ggaba som et af deres projekter og kan kun være dybt taknemmelige for de seje elever, der brugte dagen på at hjælpe!

Elever Nørgaards Højskole Hjælper 3
Der blev lavet mange forskellige aktiviteter for at samle ind.
Elever Nørgaards Højskole Hjælper 1
De seje højskoleelever gør en forskel for børn i Uganda.